22 Şubat 2008 Cuma

Yurtdışında burslu eğitim fırsatı

Uluslararası Öğrenci Değişim Programı (ISE) tarafından organize edilen ve çeşitli ülkelerdeki özel liselerde burslu eğitim fırsatı sunan seçmeler, 16-17 Şubat tarihlerinde yapılacak. Yapılan açıklamada, ABD, Kanada, İngiltere, İsviçre, Malta, İrlanda, Almanya, Fransa ve Avustralya'daki özel liselerde burslu eğitim için 16-17 Şubat tarihlerinde İstanbul Ramada Hotel'de seçme yapılacağı bildirildi.

ISE danışmanları ve okul temsilcilerinin katılımıyla ücretsiz bilgilendirici seminer ve bursluluk mülakatlarının yapılacağı ifade edilen açıklamada, bu mülakatlar sonucunda çeşitli ülkelerdeki okulların, gelecek yıl burslu olarak kabul edecekleri Türk öğrencilerini seçecekleri ifade edildi.

Açıklamada, başvurular için ''0 212 343 20 57'' numaralı telefondan detaylı bilgi alınabileceği belirtildi.


| e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi | >>>

MEB İnternet TV Yayın Hayatına Başladı

"Bu site örgün ve yaygın eğitimdeki öğrencilere ders destek materyalleri sunmak amacıyla hazırlanmıştır. Yeni ilk ve orta öğretim programlarına uygun ders materyalleri hazırlanmakta olup hazırlıkları bitenler bu sitede yayınlanacaktır.

Öğretmen ve velilere yönelik kişisel ve mesleki gelişim programları, eğitim programları, belgeseller, okul öncesine yönelik programlar, çizgi film ve masallar, çeşitli slayt filmleri ve fotoğraflarda bu sitede yer almaktadır."

mebin yeni projesi internet tv için aşşağıdaki linki kullabilirsiniz.



http://internettv.meb.gov.tr

internet tv için media playerinizin yüklü olması gerekmektedir.


| e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi | >>>