12 Ocak 2008 Cumartesi

e-Okul Genel Bilgileri

Bu sayfada öğrenciye ait bilgilerin girilmesi işlemine devam edilmektedir.
Kiminle Oturuyor? : Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin ailesinde kaldığı yeri seçebileceğiniz alandır.
Oturduğu Ev Kira mı? : Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin kaldığı eve ait bilgileri seçebileceğiniz alandır.


Kendi Odası Var mı? : Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin evinde kendisine ait odası olup olmadığını seçebileceğiniz alandır.
Ev Ne İle Isınıyor? : Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin kaldığı evin ısıtılma türünü seçebileceğiniz alandır.
Okula Nasıl Geliyor? : Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin okula geliş türünü seçebileceğiniz alandır.
Bir İşte Çalışıyor mu? : Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin okul dışında çalışıp çalışmadığını seçebileceğiniz alandır.
Aile Dışında Kalan Var mı? : Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin ailesinde kaldığı yeri seçebileceğiniz alandır.
Geçirdiği Kaza: Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin herhangi bir kaza geçirip geçirmediğini seçebileceğiniz alandır.
Geçirdiği Ameliyat: Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin herhangi bir ameliyat geçirip geçirmediğini seçebileceğiniz alandır.
Kullandığı Cihaz Protez: Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin herhangi bir cihaz veya protez kullanıp kullanmadığını seçebileceğiniz alandır.
Geçirdiği Hastalık: Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin herhangi bir hastalık geçirip geçirmediğini seçebileceğiniz alandır.
Sürekli Hastalık: Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin sürekli bir hastalığının olup olmadığını seçebileceğiniz alandır.
Sürekli Kullandığı İlaç: Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin sürekli bir ilaç kullanıp kullanmadığını seçebileceğiniz alandır.
Boy: Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin boyunu girebileceğiniz alandır.
Kilo: Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin kilosunu girebileceğiniz alandır.
Kardeş Sayısı: Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin kardeş sayısını girebileceğiniz alandır.
Aile Gelir Durumu: Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin ailesine ait gelir durumu düzeyini seçebileceğiniz alandır.
Şehit Çocuğu, Yatılı, Burslu, 2828 SHÇEK Kanununa Tabii, Yurt Dışından Geldi, Gündüzlü, Taşımalı: Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin durumuna uygun seçenekleri bu alanların solunda bulunan kutucukları işaretleyerek belirtebileceğiniz alanlardır.


Engel Türü: Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin herhangi bir engeli varsa açılır listedeki seçeneklerden seçilmelidir. Öğrenci bundan sonra gireceği sınavlarda seçilen engel türüne göre değerlendirilerek sınavlara alınacaktır. Bu ekranda seçilen engel türüne göre bundan sonra yapacağı sınav başvuru ekranında seçenekler belirecektir. Bu nedenle bu seçenekler çok dikkatli doldurulması gereken alanlardır.

0 yorum: