12 Ocak 2008 Cumartesi

Öğrenci Dosya Bilgileri

Bu grupta, öğrenciye ait genel bilgilerin, nüfus cüzdanı bilgilerinin, öğrenciye ait veli, anne, baba, kardeş bilgilerinin ve öğrenci kayıt durumu bilgilerinin girilmesi işlemleri gerçekleştirilmektedir.

Öğrenci Bilgileri
Bu sayfada öğrenciye ait bilgilerin girilmesi işlemi gerçekleştirilmektedir.
TC Kimlik No: Bilgilerini görüntülemek istediğiniz öğrenciye ait TC Kimlik numarasının görüntülendiği alandır.
Durumu: Bilgilerini görüntülemek istediğiniz öğrencinin durumunun görüntülendiği alandır.
Adı: Bilgilerini görüntülemek istediğiniz öğrencinin adının görüntülendiği alandır.
Soyadı: Bilgilerini görüntülemek istediğiniz öğrencinin soyadının görüntülendiği alandır.
*** Bu alanlarda değişiklik yapamazsınız.
Velisi Kim: Bilgilerini görüntülemek istediğiniz öğrencinin veli bilgilerini gireceğiniz alandır. Bu alan mutlaka doldurulmalıdır.
SMS Bilgilendirme: Kurum tarafından belirlenen öğrenci bilgilerini kısa mesaj veya e-posta yoluyla gönderilmesini istediğiniz kişiyi seçebileceğiniz alandır.
21Kullanım Kılavuzu
Eğer öğrencinin sağlık durumu, okula devam etmesi için uygun değilse öğrenci bilgilerinin hemen altında bulunan kutucuğu işaretleyebilirsiniz.
Sınıfı/Şubesi: Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin sınıf ve şube bilgilerinin görüntülendiği veya bu bilgileri değiştirebileceğiniz alandır.
Okul Numarası: Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin okul numarası bilgisinin görüntülendiği veya bu bilgiyi değiştirebileceğiniz alandır.
Yabancı Dil: Bilgilerini görüntülediğiniz öğrencinin yabancı dil bilgisinin görüntülendiği veya bu bilgiyi değiştirebileceğiniz alandır.(

0 yorum: